Idiomes

barcelona@setransa.com

shanghai@setransa.com

setransa@sh163.net

webmaster

Historial

SETRANSA, S.L. és una empresa amb seu a Barcelona, especialitzada en el transport marítim i aèri oferint especialment serveis entre Extrem Orient i Europa.

Des de la seva fundació, el 1980, s'ha dedicat majoritàriament al transport Origen/Destí Xina, motivat principalment pel domini del tràfic de tot tipus de joguines del qual som un dels principals transitaris.

Gràcies als nostres 20 anys d'experiència en els mercats del Far East disposem d'un equip flexible i fiable en les seves relacions comercials amb els mercats esmentats.

Tots aquests anys d'experiència es complementen amb una agència pròpia a Shanghai i amb una amplia xarxa de corresponsals a la resta de Xina, Hong Kong i d'altres ports de l'Extrem Orient.

A SETRANSA creiem que el movimient de les seves mercaderies requereix d'un equip humà de gran formaciò i experiència, i és per això que oferim un servei individualitzat a cada client i a les seves necessitats logístiques.

L'staff de professionals de SETRANSA està altament preparat en ComerÁ Exterior, tràfics marítims i aèris, assessorament,obtenció de documentacions de les Administracions tant del país exportador com de l'importador, obertura de cartes de crèdit, etc.